Onmisbaar

Sponsoring is voor verenigingen van groot belang. Naast het inschrijfgeld dat wij ontvangen is sponsor steun onmisbaar om de Oranjerit te organiseren. Met dank aan onze sponsor partners kunnen wij het evenement body geven, net iets meer doen dan alleen het brood nodige, voor extra “reuring” zorgen. Dankzij sponsorpartners kunnen wij meer bieden voor toeschouwers, deelnemers en publiek. Dankzij onze sponsoren kunnen wij het evenement laten groeien van kleine tourrit tot Classic Car spektakel voor deelnemers én bezoekers. Zonder sponsoren geen Oranjerit.

Aandacht

IMG_4043De Oranjerit trekt jaarlijks veel bekijks. Ons deelnemersveld bestaat jaarlijks tussen de 90-110 deelnemers. Daarnaast trekt vooral de start een groot aantal bezoekers. De Oranjerit maakt deel uit van de Koningsdag festiviteiten in het historische centrum van Oldenzaal.

Koningsdag in Oldenzaal is een druk bezocht evenement. De start van de Oranjerit op het Plechelmusplein is omringd door activiteiten voor jong en oud. Het Parc Ferme is daarom de gehele ochtend opengesteld voor publiek. De opgestelde klassieke automobielen trekken dan ook altijd veel bekijks. De start wordt begeleid door een spreker wat nog meer bezoekers naar de start van de rourrit trekt.

De Oranjerit trekt altijd de nodige lokale en regionale media aandacht. Als stichting hebben wij geen winstoogmerk.

Mogelijkheden

IMG_4027Voor uw bedrijf of organisatie kunnen wij op verschillende manieren exposure bieden. Denk aan het plaatsen van banners, vlaggen, borden van uw organisatie bij start in het Parc Ferme of bij de finish.

Uw logo wordt altijd vermeld in het programma boek dat alle deelnemers bij aanvang ontvangen.

Daarnaast zijn er veel ludieke mogelijkheden zoals uw logo op het start podium/boog, beachvlaggen met uw logo bij de start, skydancers met uw logo erop, uw logo op de rally schildjes, op gadgets voor deelnemers, etc.

Daarnaast zijn wij online actief via onze website en facebook pagina.

Uw steun

Wilt u de Oranjerit als sponsorpartner steunen? Neem dan gerust contact met ons op via info@oranjerit.nl