De inschrijving voor de 18e editie op zaterdagdag 27 april 2019 is geopend. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website, deze vindt u hier. 

De inschrijfkosten voor de Oranjerit zijn € 50,- per equipe (2 personen) bij inschrijving na 1 april 2019. Inschrijving voor iedere extra inzittende is € 10,-.

Vroegboekkorting

Bij aanmelding voor 1 april zijn de kosten € 40,00 per equipe (voor 2 personen) en € 8,50 voor iedere extra inzittenden. Zelfde rally, zelfde route, zelfde mensen alleen een andere prijs..

Inbegrepen bij de inschrijving zijn:

  • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
  • Rallyschilden, rallytas met gadgets en versnaperingen voor onderweg
  • Informatiebrochure voorafgaande aan de rit
  • Route boekjes inclusief uitleg van de gehanteerde navigatiemethoden
  • Lunch voor 2 personen
  • Twee drankjes per persoon
  • Een kans op de wisselbokaal Koning van de Oranjerit

Tour Klasse Special
Dit jaar kan worden ingeschreven voor de Tour klasse Special.

U kunt de tourklasse rijden zoals u gewend bent bij de Oranjerit, waarbij het is opgezet van begin tot einde middels het bolletje-pijltje systeem.

Voor de liefhebbers zijn er in de tourklasse enkele uitdagende stukken ingebouwd. Deze zijn niet verplicht en kunnen via een alternatieve route met bolletje pijltje gereden worden.

In de Specials wordt je rijvaardigheid of kennis der navigatie op de proef gesteld. Het polletje-pijltje routeboek zal afgewisseld worden met andere route systematieken, regelmatigheidsetappes en/of tests en/of speciale navigatieopdrachten en/of een combinatie hiervan

De route  is nadrukkelijk niet gekoppeld aan een tijdslimiet, verkeersregels en maximum snelheden dienen te alle tijden worden nagestreefd

Eenvoudig Online Inschrijven

Inschrijven doe je snel en eenvoudig online, klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan