Oranjerit 2020 afgelast wegens Corona crisis

In lijn met de opdracht van de regering en in het belang van de volksgezondheid last de organisatie van de Classic Car Club Oldenzaal (CCCO) de Oranjerit 2020 af. De organisatie is zich zeer bewust van het feit dat u op 27 april 2020 toe zult zijn aan een verzetje maar het risico is te groot. De deelnemers krijgen het inschrijfgeld teruggestort. De Oranjerit zal niet op een later tijdstip worden verreden want de Oranjerit kan nu eenmaal alleen op Koningsdag worden verreden. Bovendien zouden we, als de rit zou worden verzet, onze vrienden die de Apres Zomer Rally organiseren wellicht beconcurreren en dat willen we niet. Schrijf u vast in voor de Apres Zomer Rally die gaat worden verreden op 6 september 2020. Op Koningsdag 2021 zal weer een Oranjerit worden verreden.

CCCO

Oranjerit 2020 sponsort goede doel

Dit jaar verbinden wij de Oranjerit aan een goed doel.

Tijdens de rally is, op de lunch locatie, gelegenheid dit goede doel te sponsoren.

Er staat een collectebus waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doen. Iedere euro is van harte welkom om dit prachtige initiatief van Marcel en Marlies te ondersteunen. https://www.tourforlife.nl/team-de-holtweijde

In 2012 reed ik, samen met 8 vrienden, de Tour for Life voor de eerste keer. Het was een geweldige ervaring; een bijzondere fietstocht. Maar bovenal, voor een bijzonder goed doel!

In 2019 was ik begeleider van mijn vrouw Marlies. Wij willen in 2020 de Tour for Life samen rijden. Het goede doel waarvoor wij fietsen, het Daniel den Hoed Fonds (verbonden aan het Erasmus MC in Rotterdam), is een prachtig doel om voor te fietsen! Elk mens heeft, direct of indirect, met kanker te maken. Hoe mooi zou het zijn als we kanker kunnen uitbannen? Daniel den Hoed ondersteunt succesvol onderzoek naar kanker.

Werk mee om kanker kansloos te maken door ons te sponsoren, dan zullen wij al die 1.300 kilometers fietsen om je te bedanken voor je bijdrage.

Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen

Inschrijving 2019

De inschrijving voor de 18e editie op zaterdagdag 27 april 2019 is geopend. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website, deze vindt u hier. 

De inschrijfkosten voor de Oranjerit zijn € 50,- per equipe (2 personen) bij inschrijving na 1 april 2019. Inschrijving voor iedere extra inzittende is € 10,-.

Vroegboekkorting

Bij aanmelding voor 1 april zijn de kosten € 40,00 per equipe (voor 2 personen) en € 8,50 voor iedere extra inzittenden. Zelfde rally, zelfde route, zelfde mensen alleen een andere prijs..

Inbegrepen bij de inschrijving zijn:

 • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
 • Rallyschilden, rallytas met gadgets en versnaperingen voor onderweg
 • Informatiebrochure voorafgaande aan de rit
 • Route boekjes inclusief uitleg van de gehanteerde navigatiemethoden
 • Lunch voor 2 personen
 • Twee drankjes per persoon
 • Een kans op de wisselbokaal Koning van de Oranjerit

Tour Klasse Special
Dit jaar kan worden ingeschreven voor de Tour klasse Special.

U kunt de tourklasse rijden zoals u gewend bent bij de Oranjerit, waarbij het is opgezet van begin tot einde middels het bolletje-pijltje systeem.

Voor de liefhebbers zijn er in de tourklasse enkele uitdagende stukken ingebouwd. Deze zijn niet verplicht en kunnen via een alternatieve route met bolletje pijltje gereden worden.

In de Specials wordt je rijvaardigheid of kennis der navigatie op de proef gesteld. Het polletje-pijltje routeboek zal afgewisseld worden met andere route systematieken, regelmatigheidsetappes en/of tests en/of speciale navigatieopdrachten en/of een combinatie hiervan

De route  is nadrukkelijk niet gekoppeld aan een tijdslimiet, verkeersregels en maximum snelheden dienen te alle tijden worden nagestreefd

Eenvoudig Online Inschrijven

Inschrijven doe je snel en eenvoudig online, klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan

2018 zit VOL!!

Helaas… We zitten vol!!

We hebben inmiddels het maximum van 50 equipes bereikt. In verband met de reserveringen, inkopen etc kunnen we niet meer equipes aannemen.

Val je buiten de boot? We verwelkomen je volgend jaar graag aan de start!

 

Wil je je aanmelden voor de reservelijst? Dat kan! Stuur een mailtje aan info@oranjerit.nl met je naam, adres gegevens, 06-nummer en auto type. We kunnen niets garanderen maar bij uitvallers zullen we je bellen.

15 Jaar Oranjerit

Het aftellen is begonnen. Over twee dagen start de Oranjerit. Dit jaar is een bijzonder jaar; de CCCO Oranjerit viert haar 15e verjaardag! Dit jaar ontvangt elk team bij de start een aandenken om dit te vieren. In 2001 werd door de Classic Car Club Oldenzaal de eerste CCCO Oranjerit georganiseerd. Dankzij alle deelnemers, onze sponsoren en partners wordt de Oranjerit elk jaar met veel trots en plezier georganiseerd. Op naar de 20e CCCO Oranjerit!

Inschrijven 2016 editie!

De inschrijving voor de 15e editie op woensdag 27 april 2016 is geopend. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website, deze vindt u hier. 

De inschrijfkosten voor de Oranjerit zijn € 45,- per equipe (2 personen) bij inschrijving voor 1 april 2016. Inschrijving voor iedere extra inzittende is € 10,-.

Vroegboekkorting

Bij aanmelding voor 1 april zijn de kosten € 35,00 per equipe (voor 2 personen) en € 8,50 voor iedere extra inzittenden. Zelfde rally, zelfde route, zelfde mensen alleen een andere prijs..

Inbegrepen bij de inschrijving zijn:

 • Ontvangst met koffie of thee en krentenwegge
 • Rallyschilden, rallytas met gadgets en versnaperingen voor onderweg
 • Informatiebrochure voorafgaande aan de rit
 • Route boekjes inclusief uitleg van de gehanteerde navigatiemethoden
 • Lunch voor 2 personen
 • Twee drankjes per persoon
 • Een kans op de wisselbokaal Koning van de Oranjerit

Tour en Sport Klasse
Dit jaar kan voor het eerst worden ingeschreven in twee klassen, de Tour en Sport klasse.

De tourklasse is zoals we gewend zijn de Oranjerit te rijden. De route is van begin tot einde opgezet middels het bolletje-pijltje systeem.

In de sportklasse zullen enkele uitdagende stukken worden ingebouwd. In de sportklasse wordt je rijvaardigheid of kennis der navigatie op de proef gesteld. Het polletje-pijltje routeboek zal afgewisseld worden met andere route systematieken, regelmatigheidsetappes en/of tests en/of speciale navigatieopdrachten en/of een combinatie hiervan (De sportklasse is nadrukkelijk niet gekoppeld aan een tijdslimiet, verkeersregels en maximum snelheden dienen te alle tijden worden nagestreefd)

Eenvoudig Online Inschrijven

Inschrijven doe je snel en eenvoudig online, klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan