Inschrijven

(Velden gemarkeerd met * zijn verplicht)

Inschrijven

Uw Equipe

Auto

Betaling

De laatste stap om uw aanmelding definitief te maken is het overmaken van het het inschrijfgeld. Het inschrijfgeld kunt u overmaken naar rekeningnummer NL76RABO0139189807 tnv. "Classic Car Club Oldenzaal" onder vermelding van uw equipe naam en "Oranjerit 2020”

De inschrijfkosten voor de Oranjerit zijn € 55,- per equipe (2 personen) bij inschrijving na 1 april 2019. Inschrijving voor iedere extra inzittende is € 10,-.

Vroegboekkorting
Bij aanmelding voor 1 april zijn de kosten € 45,00 per equipe (voor 2 personen) en € 10,- voor iedere extra inzittenden.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen is uw inschrijving definitief. Na afronding van deze aanmelding ontvangt u een mailtje met informatie.

Deelname op eigen risico

U neemt deel aan de Oranjerit op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige door u geleden schade tijdens het evenement. U verklaart bovendien te beschikken over voldoende wettelijke verzekeringen voor particulieren als ook voor voertuigen.

Door in te schrijven verklaart U deze voorwaarde te hebben gelezen en akkoord te gaan met deze voorwaarde. U legt zich neer bij de regels van de organisatie.

Om spam tegen te gaan vragen wij u tot slot onderstaande vraag op te lossen voordat u uw inschrijving definitief maakt.