18e editie 2019

 

Programma

Elke deelnemer heeft per e-mail de deelnemersinformatie ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen? Stuur ons dan graag even een mailtje (info(at)oranjerit.nl).

Het programma in een notendop:

08.30 uur Opening parc ferme
09.00 uur Aanmelden starttafel
09.45 uur  Sluiting starttafel
10.00 uur  START eerste equipe
12.00 uur  Eerste aankomst lunchlocatie
14.30 uur FINISH eerste equipe
15.00 uur Prijsuitreiking, drankje

De start is traditiegetrouw vanaf het Plechelmusplein in hartje Oldenzaal. Deelnemende auto’s kunnen opgesteld worden op het plein naast de kerk. De lunch en finsish locatie zijn beide een verassing.

Op een locatie grenzend aan het plein vindt u de starttafel. Deelnemers melden zich hier. Bij deze locatie kunnen deelnemers alle rallybescheiden afhalen.

Oranjerit

De Oranjerit is een recreatieve tourrit voor historische automobielen die jaarlijks in Twente gereden wordt. De tourrit is toegankelijk voor beginners en gevorderden. Jaarlijks is de oranjerit een groot succes. Het deelnameveld bestaat uit maximaal 50 equipes. De Oranjerit wordt traditie getrouw gereden op Koningsdag. De rit start jaarlijks in het oude centrum van Oldenzaal en leidt langs de mooiste plekjes in Twente.  De Oranjerit wordt dit jaar voor de 18e keer gereden.

Klassieke Oldtimer en Bijzondere Youngtimers

Wist je dat je dit jaar naast de klassieke Oldtimers ook mee kan doen met een bijzonder Youngtimer? Dit hoeft dus niet per se met een oldtimer mee te rijden. Leuk hé? Schrijf je snel in!

De Route

De route van de Oranjerit is elk jaar een verassing. Vast staat dat de start in het centrum van Oldenzaal plaats vindt en dat de finish in of nabij Oldenzaal zal zijn. Ook de finish locatie is elk jaar een verassing. Wat we wel verklappen is dat de route gaat langs de mooiste weggetjes, landgoederen, weides en pitoreske dorpjes in Twente, Achterhoek, Salland of Duitsland.

 

 

logo_ccco_2-0

 

 

 

De Oranjerit wordt georganiseerd door de Classic Car Club Oldenzaal.