18e editie 2019

INFORMATIE

Oranjerit

De Oranjerit is een recreatieve tourrit voor historische automobielen die jaarlijks in Twente gereden wordt. De tourrit is toegankelijk voor beginners en gevorderden. Jaarlijks is de oranjerit een groot succes. Het deelnameveld bestaat uit maximaal 50 equipes. De Oranjerit wordt traditie getrouw gereden op Koningsdag. De rit start jaarlijks in het oude centrum van Oldenzaal en leidt langs de mooiste plekjes in Twente.  De Oranjerit wordt dit jaar voor de 18e keer gereden.

Klassieke Oldtimer en Bijzondere Youngtimers

Wist je dat je dit jaar naast de klassieke Oldtimers ook mee kan doen met een bijzonder Youngtimer? Dit hoeft dus niet per se met een oldtimer mee te rijden. Leuk hé? Schrijf je snel in!

De Route

De route van de Oranjerit is elk jaar een verassing. Vast staat dat de start in het centrum van Oldenzaal plaats vindt en dat de finish in of nabij Oldenzaal zal zijn. Ook de finish locatie is elk jaar een verassing. Wat we wel verklappen is dat de route gaat langs de mooiste weggetjes, landgoederen, weides en pitoreske dorpjes in Twente, Achterhoek, Salland of Duitsland.

Inschrijving

De inschrijving voor de 18e editie op zaterdagdag 27 april 2019 is geopend. Inschrijven kan via het inschrijfformulier op deze website, deze vindt u hier. 

De inschrijfkosten voor de Oranjerit zijn € 50,- per equipe (2 personen) bij inschrijving na 1 april 2019. Inschrijving voor iedere extra inzittende is € 10,-.

Vroegboekkorting

Bij aanmelding voor 1 april zijn de kosten € 40,00 per equipe (voor 2 personen) en € 8,50 voor iedere extra inzittenden. Zelfde rally, zelfde route, zelfde mensen alleen een andere prijs..

Inbegrepen bij de inschrijving zijn:

  • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
  • Rallyschilden, rallytas met gadgets en versnaperingen voor onderweg
  • Informatiebrochure voorafgaande aan de rit
  • Route boekjes inclusief uitleg van de gehanteerde navigatiemethoden
  • Lunch voor 2 personen
  • Twee drankjes per persoon
  • Een kans op de wisselbokaal Koning van de Oranjerit

Tour Klasse Special
Dit jaar kan worden ingeschreven voor de Tour klasse Special.

U kunt de tourklasse rijden zoals u gewend bent bij de Oranjerit, waarbij het is opgezet van begin tot einde middels het bolletje-pijltje systeem.

Voor de liefhebbers zijn er in de tourklasse enkele uitdagingen ingebouwd. Naast de letters die verzameld moeten worden tijdens de rit zullen er dit jaar ook foto afbeeldingen gezocht moeten worden,

De route  is nadrukkelijk niet gekoppeld aan een tijdslimiet, verkeersregels en maximum snelheden dienen te alle tijden worden nagestreefd

Eenvoudig Online Inschrijven

Inschrijven doe je snel en eenvoudig online, klik hier om direct naar het inschrijfformulier te gaan

 

logo_ccco_2-0

 

 

 

De Oranjerit wordt georganiseerd door de Classic Car Club Oldenzaal.